Grafmonumenten

Levering grafmonumenten

Elbertsen Grafmonumenten Nijbroek levert nieuwe grafmonumenten in elke stijl. Het is altijd mogelijk om uw persoonlijke wensen in te vullen.

Het zorgvuldig uitzoeken van een grafmonument verloopt als volgt:

  • U selecteert een model
  • U kiest een vloer en/of een tuintje voor het grafmonument
  • U kiest het soort materiaal dat u aanspreekt
  • U bepaalt welke tekst er op het grafmonument komt te staan
  • U kiest een lettertype voor de tekst

Onze catalogus bevat veel verschillende modellen. Een aantal hiervan vindt u op deze site. Wanneer u een eigen ontwerp in gedachten heeft, is het de moeite waard te kijken hoe het kan worden uitgevoerd.

Het grafmonument wordt na een aantal maanden, in overleg met u, geplaatst. Het stellen en plaatsen van het grafmonument wordt nauwkeurig uitgevoerd.

Aanbrengen inscripties

We kunnen aanvullende inscripties aanbrengen in een bestaande lettersteen. Op een lettersteen kunnen alle gewenste lettertypes en afbeeldingen gestraald worden.

Levering bijzondere aanvullingen

Wij leveren bronzen en aluminium letters, cijfers, tekens, beeldjes, kruizen, lantaarns en granieten bloemvazen. Ook is het mogelijk om een foto en/of afbeelding op het grafmonument te etsen. Om hier een indruk van te krijgen, kunt u kijken bij ‘accessoires’.¬†

Contact

Middendijk 66-A
7397 NE Nijbroek, Gelderland

0571-292657
wilbert@elbertsengrafmonumenten.nl

Showtuin

Het is mogelijk om onze showtuin te bezoeken. Zodoende kunt u een indruk krijgen van de vele mogelijkheden en materialen die er zijn.